WiFi pametni senzor temperature i vlažnosti sa alarmom

72.00 KM

Povežite WiFi pametni senzor temperature i vlažnosti sa aplikacijom na svom mobilnom telefonu ili tabletu. Nakon toga imate pristup senzoru gdje god da se nalazite. Praćenje promjena temperature i vlažnosti vazduha u realnom vremenu. LCD ekran senzora prikazuje realne vrijednosti.

CIJENA BEZ PDV-a: 59.76 KM

ŠIFRA UREĐAJA: WSHTH1

Kategorija:

Opis

Dimenzije 70 mm x 70 mm x 26 mm

Napajanje: baterija

Detekcija temperature: od -10°C do 55°C

Detekcija vlažnosti: od 0 do 99 % RH

WiFi standard: WiFi 2.4 GHz

Aplikacije: sistem Android / IOS

Garancija: Dvije godine

Ostalo: Moguće povezivanje sa Amazon Alexa i Google Home

 

PREDNOSTI:

  1. Putem aplikacije imate mogućnost  da pogledate sačuvane podatke o temperaturi i vlažnosti vazduha u prostoriji  i od prethodnih dana.
  2. Ukoliko temperatura/vlažnost prelazi određenu zadatu vrijednost, dobijate notifikaciju na vaš mobilni telefon, a senzor će vas obavestiti i zvučnim signalom.
  3. Mogućnost postavljanja raznih scena automatizacije uz senzor temperature i vlažnosti vazduha i ostalih  pametnih uređaja. Npr. povežite senzor temperature sa IR kontrolerom koji će automatski uključiti klima uređaj, ukoliko je temperatura iznad zadate vrijednosti.
  4. Povežite senzor sa pametnom aromom osvježivačem prostora, kada je vazduh suv, odnosno vlažnost vazduha ispod zadate vrijednosti,  automatski će se uključiti osveživač prostora.
  5. Aplikacija Smart Life – Smart Living je besplatna i dostupna za sve Android i IOS operativne sisteme. WiFi pametni senzor povežite sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WiFi meže. Nakon povezivanja, imate pristup sa bilo kog mjesta, dovoljno je samo da imate internet na telefonu.
  6. Kompatibilno sa digitalnim govornim asistentima AMAZON ALEXA i GOOGLE HOME.

WiFi pametni senzor temperature i vlažnosti sa alarmom

WiFi pametni senzor temperature i vlažnosti sa alarmom

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WiFi pametni senzor temperature i vlažnosti sa alarmom”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *