WiFi pametna kamera na baterije

268.00 KM

WiFi pametna kamera je inovativni uređaj za nadzor koji pruža visok nivo sigurnosti i jednostavnosti korišćenja. Ova kamera na baterije omogućava bežični prenos videa u stvarnom vremenu i omogućava Vam da pratite svoj dom ili kancelariju putem Vašeg pametnog telefona ili tableta.

CIJENA BEZ PDV-a: 222.44 KM

ŠIFRA UREĐAJA: WSHK07

Opis

Rezolucija: 1920 × 1080 px

Napajanje: Baterije na punjenje – uključene

PIR senzor: Da

Noćno snimanje: Da

Dvosmerna audio komunikacija: Da

Snimanje videa: SD kartica 64 GB

WiFi standard: WiFi 2.4 GHz

Aplikacije: sistem Android / IOS

Garancija: Dvije godine

Ostalo: Moguće povezivanje sa Amazon Alexa i Google Home

 

PREDNOSTI:

 1. WiFi pametna kamera na baterije je idealno rešenje za sigurnost Vašeg doma ili kancelarije. Sa visokom rezolucijom slike, infracrvenim noćnim kamerama, bežičnim povezivanjem i dugotrajnim baterijama, ova kamera pruža visokokvalitetni nadzor u svim uslovima. Sa izvrsnim karakteristikama i jednostavnošću korišćenja, ova kamera je idealna za sve koji traže sigurnost. Kontrola preko mobilnog telefona ili tableta sa bilo kog mjesta. Real time notifikacije na mobilni telefon gdje god da se nalazite.
 2. Kontrola preko mobilnog telefona ili tableta sa bilo kog mjesta. Posjeduje punjive baterije koje traju i do nekoliko mjeseci. HD video 1080 p sa noćnim vidom do 10 m. Sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom podržava dvosmernu audio komunikaciju.
 3. Podržava PIR detekciju pokreta, kada detektuje pokret dobijate real time notifikaciju na mobilni telefon gdje god da se nalazite. Snimanje na SD karticu  (do 64 GB) ili Cloud-u.
 4. Mogućnost postavljanja raznih scena automatizacije uz ostale naše proizvode.
 5. Sadržaj pakovanja:
  • pametna kamera,
  • punjive baterije,
  • šrafovi i tiplovi za ugradnju i
  • uputstvo.
 6. Aplikacija Smart Life – Smart Living je besplatna i dostupna za sve Android i IOS operativne sisteme. WiFi pametnu kameru povezujete sa aplikacijom na mobilnom  telefonu preko WiFi mreže. Nakon  povezivanja, imate pristup sa  bilo kog mjesta, dovoljno je samo da imate internet na telefonu.
 7. Kompatibilna je sa digitalnim govornim asistentima AMAZON ALEXA i GOOGLE HOME.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “WiFi pametna kamera na baterije”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *