PREKIDAČI NA DODIR (BEZ WIFI)

TRAŽITE SAVREMNIJE I BOLJE RJEŠENJE?

Prekidač na dodir je revolucionarno rješenje koje može zamijeniti bilo koji standardni prekidač u Vašem domu ili poslovnom prostoru. On se montira na isti način kao i standardni prekidači, što znači da nije potrebno dodatno povezivanje „nula“ žice.

Ovaj prekidač je izrađen od visokokvalitetnog kaljenog stakla sa visokim sjajem, pružajući mu modernu i elegantnu estetiku. Sa raznim dostupnim bojama i dizajnima, prekidač se lako kombinuje sa namještajem i ostatkom enterijera, dodajući sofisticiran i stilizovan izgled prostoru.

Jednostavna ugradnja

Kombinovanje različitih prekidač

Garancija dvije godine

MODERAN DIZAJN

PREKIDAČI NA DODIR

Wifi pametni prekidač, 1 taster – stakleni panel bijeli

Prekidač na dodir – 1 taster, stakleni panel

Wifi pametni prekidač 2 tastera – stakleni panel bijeli

Prekidač na dodir – 2 taster, stakleni panel

Wifi pametni prekidač 3 tastera – stakleni bijeli panel

Prekidač na dodir – 3 taster, stakleni panel

Prekidač za zvono - stakleni panel bijeli

Prekidač za zvono – stakleni panel

JEDNOSTAVNA

INSTALACIJA

Jedna od ključnih karakteristika prekidača na dodir jeste njegova visoka pouzdanost i dugotrajnost. Materijali od kojih su napravljeni pružaju izdržljivost i otpornost na habanje, tako da možete biti sigurni da će trajati dugi niz godina.

Pored toga, ovi prekidači jednostavni su za instalaciju i upotrebu. Možete ih lako postaviti na zid i povezati sa postojećom električnom instalacijom bez potrebe za dodatnim radovima ili modifikacijama. Takođe, ne zahtjevaju posebne tehničke vještine da biste ih koristili.

POTREBNE SU VAM

DODATNE INFORMACIJE?

Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 065 603 607, službenog emaila info@gsmart.ba ili u našem prodajnom objektu.