O NAMA

UVODNA RIJEČ

G-Smart d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano za obavljanje trgovine na veliko elektronskim i telekomunikacijskim dijelovima i opremom. U našoj ponudi možete naći najveću ponudu WiFi pametnih uređaja koje smo u mogućnosti isporučiti u bilo kojem dijelu BiH u roku od samo par dana. Povoljne cijene proizvoda, dostupnost istih na lageru te brza isporuka rezultat su dobrog i uspješnog poslovanja.

Dostupnost uređaja vodećih svjetskih proizvođača otvorila su prostor za fokusiranje na kvalitetu i stručnu uslugu koja se pruža korisnicima. G-Smart d.o.o. je postala firma od povjerenja kojoj se obraćaju svi kojima su potrebni kvalitetni pametni uređaji za ugradnju.

DUGOTRAJAN

KVALITET

Moderan dizajn, isplativost i dugotrajan kvalitet su osnovne karakteristike naših proizvoda. Na cjelokupan asortiman dajemo dvije godine garancije.

Kvalitet

Garancija

Sigurnost

NAŠA MISIJA, VIZIJA I CILJ

Misija

Naša misija je omogućiti svi klijentima da u što kraćem roku dobiju sve naručene proizvode te da imaju tačne i pravilne informacije o proizvodima koje kupuju i koji ih zanimaju. Želimo da naši kupci i poslovni partneri dobiju kvalitetu uslugu, a samim time i naša firma što duže i uspješnije sarađivali na obostrano zadovoljstvo.

Vizija

Vizija poduzeća G-Smart d.o.o je da postanemo poželjan poslovni partner odnosno da se nastavimo uspješno i dinamično razvijati te da uvijek budemo korak ispred konkurencije. Želimo se prilagoditi zahtjevima kupaca i postići kvalitetu te brzu uslugu bez kompromisa.

Cilj

Cilj G-Smart d.o.o. je ponuditi klijentima najbolje moguće rješenje koje će im omogućiti da svoj svakodnevni posao i život obavljaju kvalitetno i efikasno. Naše djelatnosti nisu usmjerene samo za prodaju, već klijentu nudimo i savjete.

KONTROLA

PRISTUPA

Sistem kontrole pristupa je ključni dio svakog bezbjednosnog sistema. Zasniva se na tehničkim (tehnološkim) rješenjima koja na jednostavan način omogućavaju kompanijama i preduzećima da ograniče pristup prostorijama. Kontrola pristupa omogućava poslodavcima da kontrolišu pristup svojih zaposlenih i vrše evidenciju radnog vremena i onemoguće ulaz neovlašćenih lica u određene prostorije.

DOSTUPNO ZA SVE OPERATIVNE SISTEME

Aplikacija Smart Life – Smart Living je besplatna i dostupna za sve Android i IOS operativne sisteme.

WiFi pametni senzori povezujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WiFi mreže.

Nakon povezivanja, imate pristup pametnom senzoru sa bilo kog mjesta, dovoljno je samo da imate internet na telefonu.